Tarieven

Onze prijzen Prijs
LiftService Vanaf 60€ eerste uur   40€ per extra uur
Camion = 40€ per uur
Extra verhuizer = 20€ per uur
Complete Verhuispakket: Lift + Vrachtwagen + Verhuizers op maat offerte

 

 

 
 
Parkeerruimte: Je moet minstens 40m parkeerruimte voorzien. Zo kunnen we de verhuislift & de verhuiswagen op een veilige manier opstellen.
Parkeerverbod: Indien je een parkeerverbod wil laten plaatsen moet je dit minstens een week op voorhand aanvragen. 
Obstakels: Indien er objecten in de weg staan voor de verhuislift. Zoals bijvoorbeeld een boom of paal in de buurt van de verdieping waar we moeten zijn of een lage, smalle doorgang waar we door moeten, gelieve dit dan ook op voorhand te vermelden. Zo kunnen wij op voorhand al eens een kijkje komen nemen en de gepaste oplossing bieden.
 

Diensten voor Lift en Verhuizingen in Brussel en Omgeving

Bij Lift Albert zijn we trots om u een uitgebreid scala aan lift- en verhuisdiensten aan te bieden om aan al uw behoeften te voldoen. Met onze brede vloot van voertuigen en liften, en ons ervaren team van verhuizers, staan we klaar om u te begeleiden bij uw verhuizing, waar u ook bent in de regio Brussel en omstreken.

Beschikbare Lifttypes:

  • Liften op Vrachtwagen: We beschikken over meer dan 6 liften op vrachtwagen om u te helpen uw bezittingen veilig te vervoeren, zowel voor residentiële als commerciële verhuizingen.
  • Demontabele Ladderlift Huren: We hebben ook 4 demontabele ladderlifts beschikbaar, ideaal voor situaties waar beperkte toegang of smalle ruimtes het gebruik van een lift op vrachtwagen bemoeilijken.

Voertuigassortiment: We bieden een verscheidenheid aan vrachtwagens en bestelwagens, van klein tot groot, om aan uw transportbehoeften te voldoen. Of u nu enkele items moet verplaatsen of een volledige verhuizing moet regelen, wij hebben het geschikte voertuig voor u.

All-inclusive Pakket: We bieden de mogelijkheid om onze diensten te combineren in pakketten van lift + vrachtwagen + verhuizers, met voordelige tarieven beschikbaar op aanvraag. Laat ons alle aspecten van uw verhuizing regelen, voor een stressvrije en probleemloze ervaring.

Gedekte Gebieden: We staan tot uw dienst in heel Brussel en omgeving, inclusief Waals-Brabant, Vlaams-Brabant, Leuven, Mechelen, Zaventem, en nog veel meer.

Voor een gepersonaliseerde offerte of om onze diensten te reserveren, aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het plannen en uitvoeren van uw verhuizing, eenvoudig en veilig.

 

Wij zijn actief in de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

1: Anderlecht
2: Brussel ( LakenNeder-Over-Heembeek, Haren)
3: Ixelles (Elsene)
4: Etterbeek
5: Evere
6: Ganshoren
7: Jette
8: Koekelberg
9: Auderghem
10: Schaerbeek
11: Sint-Agatha-Berchem (Sint-Agatha-Berchem)
12: Sint-Gillis (Sint-Gillis)
13: Sint-Jans-Molenbeek (Sint-Jans-Molenbeek)
14: Sint-Joost-ten-Node (Sint-Joost-ten-Node)
15: Sint-Lambrechts-Woluwe (Sint-Lambrechts-Woluwe)
16: Sint-Pieters-Woluwe (Sint-Pieters-Woluwe)
17: Uccle (Ukkel)
18: Forest (Vorst)
19: Watermael-Boitsfort (Watermaal-Bosvoorde) 

Evenals in bepaalde gemeenten van Vlaams-Brabant

Halle, Buizingen, Lembeek, Herne, Sint-Pieters-Kapelle, Bivne, Hoeilaart, Vollezele, Sint-Pieters-Leeuw, Ruisbroek, Vlezenbeek, Drogenbos, Linkebeek, Rhode-Saint-Gense, Beersel, Lot, Alsemberg, Dworp, Huizingen, Pepingen, Elingen, Beert, Bellingen, Sint-Ulriks-Kapelle, Itterbeek, Groot-Bijgaarden, Schepdaal, Mollem, Zellik, Ternat, Wambeek, Sint-Katherina-Lombeek, Opwijk, Sint-Martens-Lennik, Oetingen, Strijtem, Borchtlombeek, Liedekerke, Wemmel, Merchtem, Teralfene, Vilvoorde, Steenokkerzeel, Machelen, Diegem, Steenhuffel, Grimbergen, Humbeek, Beigem, Strombeek-Bever, Meise, Wolvertem, Ramsdonk, Nederokkerzeel, Zaventem, Sint-Stevens-Woluwe, Sterrebeek, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Zemst.

Maximum laadvermogen 400kg & Verdieping 1-10.
Reizen buiten Brussel: 1€/km.
Onze prijzen zijn inclusief verhuizing, veiligheidsuitrusting, operator.
Onze prijzen zijn exclusief btw